9/19/2012

Runtime GetDataBack for NTFS & FAT 4.30 Full Activation + Serial Key

Runtime GetDataBack
Runtime GetDataBack for NTFS & FAT 4.30 Full Activation + Serial Key
GetDataBack - a powerful tool to recover lost, deleted or damaged data on your hard drive. Regardless of what happened with the information, whether it was removed, whether there was physical damage to hard drive failure or a running program, or even low-level format HDD. GetDataBack, will be able to recover all information recorded on the disc. GetDataBack program has an intuitive interface and impressive performance. GetDataBack allows recovery as on the computer where you installed the program, and remote - for example, on any computer on the LAN.

GetDataBack recovers from:
  • Hard drives (IDE, SCSI, SATA)
  • USB drives
  • Firewire drives
  • Partitions
  • Dynamic Disks
  • Floppy drives
  • Drive images
  • Zip / Jaz drive
  • Compact Flash Cards
  • Smart Media Cards
  • Secure Digital Cards
  • USB Flash Drive
  • IPod Disks


 Features :
  • Recover ALL your hard drive's data
  • Safe, read-only design
  • Three easy steps
  • Advanced options for the advanced user
  • Free to try
  • Free lifetime updates with purchase

Minimum System Requirements :
  • Pentium Processor or Higher
  • 32 MB Of RAM
  • OS : Windows 95 , 98 , ME , NT , 2000 , XP , 2003 ,Vista or Windows 7


Klik Show Bahasa Indonesia
GetDataBack merupakan sebuat utilities yang sangat berguna jika file penting sobat yang berada di Flashdisk tidak sengaja terformat atau terkena virus . GetDataBack bekerja dengan mengembalikan file yang hilang secara tidak sengaja yang berada di Harddisk , Flashdisk ,dll . Bahkan , software ini bekerja "Lebih dari sekedar Program Recorvery biasa atau System Restore". Semua file yang telah direcovery dipastikan aman dan dapat kembali 100 %. Jadi , bagi sobat yang filenya hilang , sangat disarankan menggunakan GetDataBack sebagai andalan dalam hal mengembalikan file yang hilang .

Cara Install :
  • Extract file yang didownload dengan winrar dan jalankan setup.exe .
  • Pilih letak folder yang ingin diinstall . Jangan menginstall di partisi yang ingin direcorvery .
  • Tunggu hingga proses instalasi selesai .
  • Gunakan aktivator .reg sesuai dengan sistem operasi .
  • Klik kanan file .reg dan pilih merge kemudian yes dan OK .
  • Enjoy The Full Version Software :)



Link Download :

    Download Software GetDataBack For FAT Full Activation
    Download Now GetDataBack For NTFS Full Activation
    Password : www.bagas31.com


Note :
  • Jika yang ingin direcorvery adalah Flashdisk , downloadlah GetDataBack For FAT dan jika untuk Harddisk , gunakan GetDataBack For NTFS.
  • Gunakan aktivator x86 jika sistem operasi sobat 32bit dan x64 jika 64bit .



Related Post

1 comments:

GetDataBack said...

nanya sob kemaren harddrive sy kena format trus sy pake GDB semua file bisa dikembalikan tapi kok file-filenya korup semua ??
tapi aku share aja di blog sy kali cuman apes doang pas prakteknya.
btw please diuprove ya sob ditunggu kunjunan baliknya terima kasih.

Post a Comment

 
Design by Angshare | © 2011 Angshare | Angshare Green