10/28/2011

Download Windows Xp Sp3 Pro Ultimate Black Edition

Download Operation System Windows Xp Sp3 Pro Ultimate Black Edition Update V.3.0

Windows Xp Sp3 Pro Ultimate Black Edition Update V.3

Windows XP Pro Black Edition Operating system is Windows XP SP3 which has been edited. OS of this one was still the idol of fans of Microsoft's Operating System is, the article in addition to easy to operate Windows XP can be modified by the developers as you wish, one of which is Windows XP Black Edition With SP3 which has been modified such as Windows Vista, even during installation no longer need to enter Serial Number and there is some driver installer that can run directly on the time of installation, including. Net Framwork, Realtek and others.

Windows XP Black Edition With SP3 is almost identical to Windows XP Ultimate Seven of my previous post, there were few differences in appearance only. once installed then there will be some supporting software no longer needs to be installed include:
* Acrobat 8.0
* Enhanced WindowBlind 5:04
* TuneUp Utilities Home
* Microsoft Java VM Build 3809
* Sun Java 2 Version5.0.6 W/SP2
* IE 7 Final Activated
* Firefox
* Thunderbird 1.5.0.9
* Klite Codec Pack 2.80
* Window Media Player 11
* ZoneAlarm 6.5.737.2006 Pro
* Blindwrite 6.0.1.19 By Experience
* Nero Lite * PowerISO 7:59
* Ultra Iso 8.6.0.1936
* Fraunhofer IIs MP3 Code
* Quicktime Alternative
* Acrobat Reader
* WinRAR
* Windows Vista RTM sidebar - Added Segoe Print and Segoe - Added more cool Gadgets - Fixed Version Number in Add-Remove Programs - Minor RegDLL Changes - Now uses ProfileItems for QuickLaunch Shortcut - Improved Installation process (No more RunOnceEx Box) - Fixed VAIO Shell Extension not registering - Added Vista Calculator and Drive Info Gadgets - Changed skin to Glass - Quick Launch shortcut moved to userprofile - Systray Icon issue FIXED! - Added Calibri fonts - Changed the Sidebar Skin to a much nicer one as you can see in the screenshot - Changed Shortcut placement from All Programs to All Programs & Accesories.

Sreenshot :


Operating system Windows Xp Sp3 Pro Ultimate Black Edition adalah Windows XP SP3 yang telah di edit. OS yang satu ini masih idola penggemar dari Sistem Operasi Microsoft, selain mudah dioperasikan Windows XP dapat dimodifikasi oleh para pengembang seperti yang anda inginkan, salah satunya adalah Windows XP Black Edition Dengan SP3 yang telah dimodifikasi seperti Windows Vista, bahkan selama instalasi tidak lagi perlu untuk memasukkan Serial Number dan ada beberapa installer driver yang dapat dijalankan langsung pada saat instalasi, termasuk. Net Framwork, Realtek dan lain-lain.
Jika anda Pingin mencobanya silahkan....^_^


Download :

Win xp sp3 Pro Ultimate Black Edition V3.rar 
Password : freesoftwarepc.biz

Download semua part diatas. gabunngkan dengan winrar dan ekstrak.
Good Luck!

Related Post

27 comments:

Anonymous said...

part2,part6,dan part7 filenya rusak

Admin said...

Sebelumnya maaf Gan, klo filenya rusak tapi sekarang sudah diperbaiki..dan sudah di update menjadi Win Xp Sp3 Pro Ultimate Black Edition V.3

Softwares Gratis Full an Free said...

Mantap boss... mo nanya boss gudget jam, calendar dan cpu meter nya udah terbukti jalan ya boss??

Softwares Gratis Full an Free said...

boss tampilan booting nya tlg di postingin donk..tks

marausin said...

Gan,,, ni pake serial number gk,, kalau ada minta donk///

Anonymous said...

ma'af kan filex rar kok di taruh d winrar lagi....???

Anonymous said...

cara instalnya gmn gan???????

Anonymous said...

ma'af.......kok mzih broken....???

Angshare said...

Maaf gan jika file yang kami upload masih corupt. agan bisa download links yang telah kami update. semoga berhasil!

TheBlackCyber said...

link yg lainnya kmn??

WarSik said...

Gan Partnya Emang Cuman Ada 4 Part ???

Angshare said...

Iya gan, ada 4. itu sudah di update per part 200MB

rere said...

part 4 nya gak bisa di download mas, gimana ni. kasih solusinya ya mas. thanks

Angshare said...

rere : Masa part 4 gak bisa di download? saya ud coba bisa ko. mungkin anda salah.

Anonymous said...

gan, ini ada serial number-nya nggak?? thanks..

Angshare said...

ud d crack gan..silahkan langsung download z

Aziz Alvain D.Morrisson said...

mas mau tanya , kalo spec komputer nya gimana ya supaya masuk xp dark edition , tolong pencerahan nya

Aziz Alvain D.Morrisson said...

pentium 4 bisa ga ya di instal dark edition , , tolong kasih tau saya

admin said...

untuk pentium 4 masih bisa gan.

Agung Nugraha said...

makan hardisk berapa bang kalo udah diinstal?

Anonymous said...

gan bisa pesen cd nya. . komputer ane ga ada driver nya. balas ke khoerudinmuhamad@gmail.com

johnbrian said...

Gan ko engga bisa digabung dan siekstrak filenya.

Exodia Zonk Dismorpheus said...

Postingannya mantap gan !!
udah lama nyari akhirnya ketemu juga.

saya mau nanya gan,
Ini cm ada 2 part ya ??
per part 200MB.
jd total semua cuma 400MB.
(kok kecil bgt ya)

Anonymous said...

cuma 2 part ni..400Mb
kayae sekitaran 600Mb..kemana yg part laen?

Sniper Air Soft Gun Ngandat said...

gan cuma 2 part yang muncul, yg lain kmna???
tlong bantu gan.......

Anonymous said...

gan tolong d upload lagi dong, ane mau download tpi infonya folder not found

Anonymous said...

kalo win xp sp3 professional ada gak gan>?????/

Post a Comment

 
Design by Angshare | © 2011 Angshare | Angshare Green